Min hverdag

Bildet mitt
Nordland, Norway
Hverdagen til ei trebarnsmor fra den vakre Helgelandskysten

4. juli 2008

baby-rommet

Den ene veggen er malt helt blå. Blå-fargen er egenkomponert! Blanding av de to blåfargene som er brukt på JP sitt rom, faktisk!! Ble litt turkis-aktig,,, veldig fin!
Stelleplassen! (nymalt, så stellematta kunne jeg ikke legge på ennå) Under blir AngelCare-bleiebøtta, samt en skittentøydunk. På hyllene over vil det nok bli kurver med div bleier og bodyer, stellesaker og slikt! Tenker vi finner noen kurver på Ikea. Der finner vi nok også knagger for å henge kluter, klær etc på..

Kommoden, den nydelige liftgardinen (måtte ta bilde med den helt nede pga mot-lyset fra vindu), vogna står der senga blir. Stelleplassen er på samme langvegg som senga. Senga skal vi male i morgen, samme farge som kommode og stelleplate!
I dag handla vi for ca 11000kr!!
BedSide-Crib'en (som vi vil montere sammen i morgen), vogn, gardin, sengekant, stellematte, refill til bleiebøtte, plate, -fot og hyller til stelleplassen. Vi kjøpte også bilstol m base! Salget var egentlig over, men vi fikk det for salgspris alikevell, 15ookr! Nedsatt fra nesten 3000kr!! Det er et Acta Graco, bestselgeren! (Det skal vi hente etter ferien, samtidig som badestativet)

2 kommentarer:

Rita Pepita sa...

OJ! saa fint! =D =D
gleder meg til aa se paa ordentligt!

hva skjer med bil da?
- kjòpt eller skal dere kjòpe ny bil?

*klemme*

MayCo sa...

ble ikke så ille.. Bil må vi kjøpe.. men ikke funnet ennå. Drago er treg å bestemme seg, så må vi i banken også..