Min hverdag

Bildet mitt
Nordland, Norway
Hverdagen til ei trebarnsmor fra den vakre Helgelandskysten

17. mai 2008

Hipp Hipp Hurra!!

Ja, så var 17 Mai-feiringen over for i år!

I morges var det sol og med litt iblandet sludd,,, men været ble slett ikke ille etterhvert utover formiddagen! Fint med sol!! mobb-mobb til dere i sør!!


Først var vi på skola hvor det var barnetog, (Drago tok med unga,, jeg fulgte med bare et lite stykke, for jeg ville ikke utfordre sjebnen og ødelegge resten av dagen), så kaffe og kaker inne på skola. Dessverre kjenner vi ikke mange her ennå,,,, og de vi faktisk har litt til felles med, var i kommitèen,, så det sier seg selv at det var ikke sååå koslig der.. Men 17 Mai er jo barnas dag, og de hadde det nå i alle fall fint! Vi hadde JP sin bestekompis sammen med oss, siden pappan var i kommitèen, så gutta hadde det fint sammen! Og Lars Frederik er også veldig opptatt av TN, siden han er enebarn, så de var virkelig gutta boys sammen!


Etterpå dro vi til Sila og spiste middag sammen med mamma og pappa og bestemor. Der
hadde vi det kjempekoslig, og fikk oss en prøvetur med bobilen deres! Er jo faktisk ikke så ille å kjøre den, selv om den er bred



.



2 kommentarer:

Rita Pepita sa...

oooooooj saa pene dere er! =D
Flott festdrakt JP har! er den ny? kanke huske aa ha sett fòr. TN er jo bare bedaarende i dressen sin! hihi

Ser brunkjolen passet =) faar du til aa vokse i den tror du? tror den gaar fint aa snu. ha slettelangsiden bake og rugletingen fremme.

<3

MayCo sa...

ja de var skikkelig pene i går! kjøpte bunaden til jp i fjor (for 150kr på salg!!)Neste år skal tn også få. joda, kjolen er mye strech i.. det dumme er at det blir stor forskjell i lengden forran og bak. Det er søm bake på skjørt-delen, så den vil ikke bli fin å snu da :-(
<3