Min hverdag

Bildet mitt
Nordland, Norway
Hverdagen til ei trebarnsmor fra den vakre Helgelandskysten

28. juni 2008

i dag har..

I dag har jeg fått vaska og tørka masse babytøy!! Så deilig å se alle de små plagga igjen! I går sortera jeg etter størrelser.. 50-68, 70-80 og 85 til 100. Har faktisk Veldig masse små plagg! Dessverre ikke så mange sommer-lette da :-(




Vi var også på en liten lunch-picknik i parken i dag! Kjøpte oss deilige baguetter som vi tok med oss i parken! Der fikk unga leka og kosa seg, mens vi for det meste satt på en benk å sløva (når ikke Drago assisterte unga i klatringen!)



Til slutt i dag, så fikk gutta ny sveis! Sommersveis!! Så etter et bad, er de nå trette... Men litt lørdags-gåtteri,, det er de ikke for trette til..Så kavringene spises kjapt, slik at de kan kose seg litt etterpå!


Nå sitter jeg å sløver her med lap-toppen i fanget, og kjenner på hvor tjukk jeg er i føttene!! varme og mye trøing tenker jeg har gjort sitt!!
Nå sitter jeg bare å lengter på at kvelden skal komme skikkelig.. for Drago har lovet meg massasje i kveld!!!! åh... deilig det skal bli å få løst opp knuter i rygg og nakke!!

1 kommentar:

Rita Pepita sa...

du maa jo se det positive at det ikke er saa mange sommerlette babyplagg da!
- det betyr at du kan handle inn litt! =D