Min hverdag
- MayCo
- Nordland, Norway
- Hverdagen til ei trebarnsmor fra den vakre Helgelandskysten
3. feb. 2009
Til Nina
Paprikas
-Surr olje og en halv, kuttet i småbiter, løk til det blir blankt.
-Tilsett kyllingfilet, skåret i terninger, og litt vann (ca 1dl), og surres videre til kjøttet er halv-gjennomstekt
-Så har du i potet i terninger, mere vann, også en neve ris (jasmin eller lignende), det skal være en god del vann...da noe fordamper og trekkes opp av risen..
-Så har du i Masse Paprika-krydder (den blir best om du bruker paprika-krydder fra innvandrerbutikken!) og en del laurbærblad, samt salt
-Så koker du alt til potetene er møre!
-Du koker uten lokk, slik at noe vann fordamper. Paprikasen skal være litt som ei tykk suppe..
Drago har ingen eksakt oppskrift med mål..han bare har oppi!! Så du må bare beregne hvor mye kylling og potet dere ca spiser
Ved siden av er det godt med kålsalat og brød
Kålsalaten er bare raspet kål, som du tilsetter pepper og eddik
Den blir sånn sur-peppret!!
NYT!!
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
1 kommentar:
Tusen takk!!! :o) Har kopiert den no :)
Legg inn en kommentar